Pernille Jensen

 

Speciallæge i øre-næse-halssygdomme & hoved-halskirurgi samt indehaver af Øre-næsehalsklinikken i Greve

Uddannet fra Rigshospitalet, Hillerød Syghus og Køge Sygehus. 
Uddannet læge ved Københavns Universitet i 2011. Speciallæge i Øre-næse-hals sygdomme i 2020.  

Udlandsophold: 

Udlandsophold i Øre-næse-halssygdomme i Zimbabwe i 2015. Desuden ophold i øre-næse-halskirurgi og traumatologi på Northampton Hospital og Royal London Hospital. 

Forskning:  

Publiceret artikler i nationale og internationale tidsskrifter og flere foredrag ved nationale og internationale konferencer
 

 

Vibeke
 

Sygeplejerske

Vibeke er sygeplejerske med mange års erfaring fra øre-, næse-, og halsafdelingen på Glostrup hospital og de sidste 13 år fra ambulatoriet på Rigshospitalets Øre-næse-halskirurgiske Klinik, inden hun startede i Klinikken i Greve med Christel Lajer. Hun har stor erfaring og viden indenfor specialet og har i mange år arbejdet sammen med Christel Lajer på Rigshospitalet. Vibeke deltager bl.a. i svimmelhedsdiagnostik og behandling i klinikken samt foretager høreprøver og undersøgelser for snorken, søvnapnø og allergiudredning.

 

Betina Holm Kristensen
 

Betina er uddannet Sundheds Service Sekretær. Hun kommer fra en stilling på Rigshospitalet. 

Betina er vores altid venlige ansigt som man møder først i klinikken. Hun passer telefonen og tager imod patienterne i klinikken. Herudover assistere hun Christel ved operationen og foretager høreprøver.