Pernille 

 

Speciallæge i øre-næse-halssygdomme & hoved-halskirurgi samt indehaver af Øre-næsehalsklinikken i Greve

Uddannet fra Rigshospitalet, Hillerød Syghus og Køge Sygehus. 
Uddannet læge ved Københavns Universitet i 2011. Speciallæge i Øre-næse-hals sygdomme i 2020.  

Udlandsophold: 

Udlandsophold i Øre-næse-halssygdomme i Zimbabwe i 2015. Desuden ophold i øre-næse-halskirurgi og traumatologi på Northampton Hospital og Royal London Hospital. 

Forskning:  

Publiceret artikler i nationale og internationale tidsskrifter og flere foredrag ved nationale og internationale konferencer
 

 

Vibeke
 

Sygeplejerske

Vibeke er sygeplejerske med mange års erfaring fra øre-, næse-, og halsafdelingen på Glostrup hospital og de sidste 13 år fra ambulatoriet på Rigshospitalets Øre-næse-halskirurgiske Klinik, inden hun startede i Klinikken. Hun har stor erfaring og viden indenfor specialet. Vibeke deltager bl.a. i svimmelhedsdiagnostik og behandling i klinikken samt foretager høreprøver og undersøgelser for snorken, søvnapnø og allergiudredning.

 

 

billede på vej

Sabine

 

Lægesekretær
 

Sabine er uddannet lægesekretær og er startet i klinikken d 1. december 2023. Hun har tidligere arbejdet på Bispebjerg Akutmodtagelse. 

Sabine er vores venlige ansigt som man møder først i klinikken. Hun passer telefonen og tager imod patienterne i klinikken. På sigt hjælper Sabine også med høreprøver og diverse andre opgaver og undersøgelser.

 

 

billede på vej